Καλώς ήρθατε

στη σελίδα Αγγλικής γλώσσας του Πολυχώρου Εκπαίδευσης ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!

 

Παρέχουμε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης που εστιάζει στην απόκτηση της γλωσσομάθειας, την προετοιμασία για σπουδές και την αναζήτηση εργασίας σε όλο τον δυτικό κόσμο. Μας βρίσκετε μόλις λίγα λεπτά από τον σταθμό μετρό Περιστέρι!

multischool πεmultischool περιστέρι μαθήματα φροντιστήριο ξένες γλώσσες agglika αγγλικά αθήνααγγλικά agglika

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά μας περιλαμβάνουν:

 

 

Ολιγομελή Τμήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα

 

Πτυχία για διαγωνισμούς δημοσίου

Τμήματα Προσχολικής ηλικίας

Δωρεάν δίδακτρα για επίπεδα Pre Junior και δωρεάν βιβλία για Junior A!

multischool junior δωρεάν

ONLINE Εκπαίδευση

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στα διαδικτυακά μαθήματα, έχοντας δημιουργήσει ένα περιβάλλον ευχάριστο και διαδραστικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

 

Η πανδημία ενίσχυσε τη δέσμευσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας διαδικτυακής εκπαίδευσης και διαθέτουμε την τεχνογνωσία να διασφαλίσουμε μια αποτελεσματική και αλληλεπιδραστική μάθηση. 

 

Οι μαθητές μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία απολαμβάνουν την μάθηση από την άνεση του σπιτιού τους, επενδύοτας στην παιδαγωγική ποιότητα και απολαμβάνοντας την επιτυχία και την εξέλιξη. 

πολυχώρος εκπαίδευσης Παπαβασιλείου

Είμαστε εδώ για να καθοδηγήσουμε τον κάθε μαθητή στο διαδικτυακό ταξίδι της γνώσης χωρίς συμβιβασμούς και να δείξουμε τον δρόμο της σύγχρονης εκπαίδευσης!

Η συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση αποτελεί μια σημαντική και δυναμική συνεργασία για το εκπαιδευτήριό μας. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των μαθημάτων της και την εξαιρετική της φήμη στον χώρο της εκπαίδευσης.

proficiency lower multischool περιστέρι

  • Τα πιστοποιητικά ... πολυχώρος εκπαίδευσης Παπαβασιλείου

Οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας Cambridge αναφέρονται στα πιστοποιητικά που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο της Cambridge στο πλαίσιο των διαφόρων προγραμμάτων του Cambridge English Language Assessment. Αυτά τα πιστοποιητικά αναγνωρίζονται παγκοσμίως και αποτελούν μια αξιόπιστη μέθοδο αξιολόγησης της γλωσσομάθειας για ανθρώπους που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα.

proficiency lower multischool περιστέρι

Οι πιστοποιήσεις...

 

To ESB (English Speaking Board) είναι ένας από τους μεγαλύτερους πιστοποιημένους εξεταστικούς φορείς της Μεγάλης Βρετανίας, διαπιστευμένος από την αρμόδια αρχή της Αγγλίας (Ofqual).

proficiency lower multischool περιστέρι

Οι πιστοποιήσεις ESB περιλαμβάνουν ... 

Οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας OCN αναφέρονται στις πιστοποιήσεις που προσφέρονται από το Όργανο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Open College Network - OCN). Το OCN είναι ανεξάρτητος φορέας αναγνώρισης και εκδίδει αναγνωρισμένα πιστοποιητικά για διάφορα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά ...

proficiency lower multischool περιστέρι

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα