Σχεδιάσαμε με αγάπη το πλάνο μαθημάτων Γαλλικής γλώσσας, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εκμάθησης που εστιάζει στην απόκτηση της γλωσσομάθειας και την εξοικείωση με την πολιτιστική κληρονομιά της Γαλλίας.

                                      proficiency lower multischool περιστέρι

Προσφέρουμε:

  • Εξειδίκευση στην Γαλλική Γλώσσα: Οι καθηγητές μας είναι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας και έχουν πάθος για τη μετάδοση της φιλολογίας και του πολιτισμού της Γαλλίας στους μαθητές μας. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία διδακτικών μεθόδων που ενισχύουν την εκμάθηση και την επικοινωνία στα Γαλλικά.

proficiency lower multischool περιστέρι γαλλικά

  • Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Κατανοούμε ότι κάθε μαθητής έχει διαφορετικές ανάγκες και επίπεδο γλωσσομάθειας. Επομένως, προσαρμόζουμε τη διδασκαλία μας σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε μαθητή, βοηθώντας τον να επιτύχει τους στόχους του στην εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας.

 

  • Προετοιμασία για Εξετάσεις: Επικεντρωνόμαστε στην αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών μας για εξετάσεις πιστοποίησης στη Γαλλική γλώσσα, όπως τα DELF και DALF. Οι πιστοποιήσεις αυτές είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και ανοίγουν πολλές δυνατότητες για σπουδές και επαγγελματική εξέλιξη.

proficiency lower multischool περιστέρι γαλλικά φροντιστήριο τιμές

  • Πολιτιστική Εμπειρία: Εκτός από την γλωσσική εκμάθηση, προσφέρουμε στους μαθητές μας και μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουν στον πολιτισμό της Γαλλίας. Από τη λογοτεχνία και την τέχνη έως τις παραδόσεις και τα έθιμα, οι μαθητές μας ανακαλύπτουν την πολυμορφία και την πλούσια κληρονομιά της χώρας.

proficiency lower multischool περιστέρι γαλλικά φροντιστήριο τιμές

Στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης Παπαβασιλείου, πιστεύουμε ότι η Γαλλική γλώσσα ανοίγει τις πόρτες για μια πλούσια εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία, ενισχύοντας τις δεξιότητες και την παγκόσμια προοπτική των μαθητών μας.

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα