ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 

multischool περιστέρι μαθήματα φροντιστήριο ξένες vfγλώσσες γερμανικά germanika

Είμαστε υπερήφανοι για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας στην γερμανική γλώσσα και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την απόκτηση γλωσσομάθειας, με έμφαση στην αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση της γλώσσας και την προετοιμασία για πιστοποιήσεις. Μας βρίσκετε μόλις λίγα λεπτά από το μετρό στο Περιστέρι! 

germanika-peristeri

                                  Προσφέρουμε: πολυχώρος εκπαίδευσης Παπαβασιλείου

  • Εξειδίκευση στην Γερμανική Γλώσσα: Οι καθηγητές μας είναι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας και έχουν μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση των μαθητών σε όλα τα επίπεδα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που ενισχύουν την εκμάθηση και βοηθούν τους μαθητές να εξοικειωθούν με την γλώσσα γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

  • Αποτελεσματική Προετοιμασία για Πιστοποιήσεις: Κατανοούμε τη σημασία των πιστοποιήσεων στην γερμανική γλώσσα, ειδικά για όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν ή να εργαστούν στην Ευρώπη. Προσφέρουμε εξειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας για πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, όπως τα Goethe-Zertifikat και το TestDaF, προετοιμάζοντας τους μαθητές για επιτυχημένες εξετάσεις.

 

  • Πολιτιστική Εμβάθυνση: Εκτός από την γλωσσική πτυχή, τα μαθήματα γερμανικής γλώσσας προσφέρουν και μια μοναδική ευκαιρία για πολιτιστική εμβάθυνση. Οι μαθητές μας μπορούν να γνωρίσουν την πολυμορφία της γερμανικής κουλτούρας, λαμβάνοντας υπόψη τις παραδόσεις, τα έθιμα και την ιστορία της Γερμανίας.

proficiency lower multischool περιστέρι γερμανικά φροντιστήριο τιμές

Γιατί να μάθω Γερμανικά: Η γερμανική γλώσσα έχει μεγάλη σημασία στην Ευρώπη, αφού είναι η μητρική γλώσσα πολλών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, η Γερμανία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες οικονομίες στην Ευρώπη, και η γνώση της γερμανικής γλώσσας δίνει στους μαθητές σημαντικά πλεονεκτήματα στον κόσμο της εργασίας.

multischool περιστέρι μαθήματα φροντιστήριο ξένες γλωώσσες γερμανικά germanika

Στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ θεωρούμε την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ως μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να αποκτήσουν επίγνωση της παγκόσμιας κοινότητας και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους ωφελήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας ανοίγει τις πόρτες για μια ευρύτερη και πιο πολύπλευρη εκπαίδευση και καριέρα στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.πολυχώρος εκπαίδευσης Παπαβασιλείου

Πιστοποιήσεις Γερμανικών

Το "OSD" αναφέρεται στο "Österreichisches Sprachdiplom Deutsch," το οποίο είναι το Αυστριακό Δίπλωμα Γερμανικής Γλώσσας. Πρόκειται για μια σειρά εξετάσεων που πιστοποιούν τη γνώση και την ικανότητα να επικοινωνείτε στα γερμανικά.

 

Το Goethe-Institut είναι ένα γερμανικό πολιτιστικό ινστιτούτο που προωθεί τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Γερμανίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της δραστηριότητάς του είναι η προσφορά εξετάσεων γερμανικών, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες διεθνώς και παρέχουν σημαντικά οφέλη για όσους τις επιτυγχάνουν.

 

Πρόκειται για μία εξέταση που διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας για να αξιολογήσει τις γλωσσικές δεξιότητες των μαθητών σε ξένες γλώσσες.

Η εξέταση του ελληνικού κρατικού πτυχίου γλωσσομάθειας περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές δοκιμασίες: Κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. 

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα