Στο φροντιστήριό μας προσφέρουμε εξειδικευμένα μαθήματα για μαθητές του Γυμνασίου με στόχο να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν τις καλύτερες δυνατές βάσεις για τη μετέπειτα επιτυχία τους στο Λύκειο.

 

Τα μαθήματα που προσφέρονται καλύπτουν το πλήρες φάσμα των μαθημάτων που διδάσκονται στο Γυμνάσιο, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων γλωσσικών (ελληνικά, αγγλικά κ.ά.), μαθηματικών, επιστημών, κοινωνικών επιστημών και άλλων. Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι σε κάθε αντικείμενο και αναλαμβάνουν τη διδασκαλία με μεθοδικό και προσαρμοσμένο τρόπο προς τις ανάγκες και το επίπεδο του κάθε μαθητή.

 


 

Η παρακολούθηση μαθημάτων σε φροντιστήριο κατά τη διάρκεια του Γυμνασίου έχει σημαντική χρησιμότητα για διάφορους λόγους:

 

  • Ενίσχυση της κατανόησης: Τα μαθήματα στο φροντιστήριο βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τα διδασκόμενα θέματα, καθώς οι καθηγητές εξηγούν με πιο λεπτομερή τρόπο τα δύσκολα σημεία και απαντούν σε ερωτήσεις.
  • Κάλυψη κενών: Σε περιπτώσεις που υπάρχουν κενά στις γνώσεις του μαθητή, τα μαθήματα στο φροντιστήριο τα ανιχνεύουν και τα καλύπτουν, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται κενά που θα επηρεάσουν την πρόοδο στο Λύκειο.
  • Επιπλέον εξάσκηση: Οι μαθητές λαμβάνουν επιπλέον εξάσκηση μέσα από ασκήσεις, τεστ και προπαρασκευαστικά, που τους βοηθούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους.
  • Προετοιμασία για το Λύκειο: Η προπαρασκευή και η ενίσχυση των γνώσεων στο Γυμνάσιο δημιουργούν μια ισχυρή βάση για την επιτυχία τους στο Λύκειο.

 

Στο εκπαιδευτήριό μας, δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης, λογικής και δημιουργικότητας, προσφέροντας στους μαθητές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις απαιτήσεις του Λυκείου και να αναπτύξουν το δυναμικό τους. Επιπλέον, η συνεχής επικοινωνία με τους γονείς μας διασφαλίζει ότι η πρόοδος του μαθητή παρακολουθείται στενά και ότι κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται με εξατομικευμένο τρόπο.

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα