Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Ισπανικής γλώσσας του πολυχώρου μας!

 

 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας μαθημάτων ισπανικών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες και να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Σε εμάς θα βρείτε:

 

  • Ατομικά Μαθήματα: Κατανοούμε ότι κάθε μαθητής έχει διαφορετικές ανάγκες και ρυθμούς μάθησης. Οι ιδιαίτερες μαθήσεις μας είναι σχεδιασμένες γύρω από εσάς, επιτρέποντάς σας να εξελίσσεστε στον δικό σας ρυθμό.

  • Ομαδικά Μαθήματα: Η συμμετοχή σε μαθήματα με άλλους μαθητές προσφέρει μια δυναμική πτυχή, καθώς ανταλλάσσετε απόψεις και εμπειρίες με άλλους που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για την ισπανική γλώσσα.

  • Μαθήματα προφορικών: Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την εκμάθηση μιας γλώσσας. Τα μαθήματα μας επικεντρώνονται στην πρακτική εξάσκηση και τη συνομιλία, βοηθώντας σας να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στη χρήση της ισπανικής.

  • Συνδυασμένα Μαθήματα: Συνδυάζοντας τις ατομικές και ομαδικές δυνατότητες μαθήματα, σας προσφέρουμε μια ισορροπημένη προσέγγιση για την απόκτηση γλωσσικών δεξιοτήτων.

  • Εξειδικευμένα Μαθήματα: Εάν έχετε συγκεκριμένους σκοπούς όπως επαγγελματική ανάπτυξη ή προετοιμασία για εξετάσεις, παρέχουμε εξειδικευμένα μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

  • Εκπαιδευτικό Υλικό: Χρησιμοποιούμε σύγχρονα εκπαιδευτικά υλικά, βιβλία και πόρους για να διευκολύνουμε την μάθησή σας και να καλύψουμε όλες τις πτυχές της γλώσσας.

 

Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος, το φροντιστήριό μας προσφέρει μια εμπειρία μάθησης που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους γλωσσικούς σας στόχους. Ελάτε στην παρέα μας και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην ισπανική κουλτούρα και γλώσσα!

 

 

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα