Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μαθημάτων ξένων γλωσσών που αποσκοπούν στην απόκτηση πολύτιμων δεξιοτήτων και γνώσεων. Οι υπηρεσίες του Πολυχώρου μας περιλαμβάνουν:

 

 • Μαθήματα Ξένων Γλωσσών: Προσφέρουμε μαθήματα (σε ολιγομελή τμήματα ή ιδιαίτερα) σε ξένες γλώσσες, όπως αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις γλώσσες που θέλουν να μάθουν, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

 • Εξειδικευμένοι Εκπαιδευτές: Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι στη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και προσαρμόζουν την προσέγγισή τους στις ανάγκες του κάθε μαθητή.
 • Εντατικά Μαθήματα: Προσφέρουμε εντατικά μαθήματα για όσους επιθυμούν γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας.


Η γνώση τουλάχιστον δύο ξένων γλωσσών έχει σημαντική σημασία στη σημερινή κοινωνία:

ασιλείου

Επίλεξε τη γλώσσα που επιθυμείς!

Οι εγγραφές για τη χρονιά 2023 - 2024 ξεκίνησαν!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης; Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της αμέτρητες ευκαιρίες για επίπεδα σπουδών και επιτυχία που πάντα ονειρευόσασταν.

 

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της μοναδικής αυτής εκπαιδευτικής εμπειρίας!

Με εξειδικευμένους καθηγητές, προηγμένο εκπαιδευτικό υλικό και προσαρμοσμένο πρόγραμμα μαθημάτων, το φροντιστήριό μας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

 

Για να διασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτή την συναρπαστική περιπέτεια μάθησης, σας προτρέπουμε να προβείτε σε έγκαιρη κράτηση θέσης. Η ζήτηση είναι υψηλή , οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην πρώτη σειρά για επιτυχία! multischool περιστέρι μαθήματα φροντιστήριο ξένες γλώσσες εγγραφές

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της έγκαιρης κράτησης θέσης:

πολυχώρος εκπαίδευσης Παπαβασιλείου

 • Εξασφαλίστε τη θέση σας στο αγαπημένο σας πρόγραμμα μαθημάτων.
 • Επιλέξτε το πιο ενδεδειγμένο ωράριο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε προνομιακές προσφορές και εκπτώσεις.
 • Εξασφαλίστε την ηρεμία του νου, γνωρίζοντας ότι έχετε εξασφαλίσει τη θέση σας εγκαίρως.
 •  

Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Κλείστε τη θέση σας σήμερα και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα απολαυστικό ταξίδι μάθησης προς την επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας!

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένειά μας και να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στην κορυφή της επιτυχίας!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ PRE JUNIOR- 

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ A JUNIOR!

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα για το επίπεδο Pre Junior και ΔΩΡΕΑΝ βιβλία για το επίπεδο Junior A! multischool περιστέρι μαθήματα φροντιστήριο ξένες γλώσσες junior

Τμήματα Αγγλικών για παιδιά έως 7 ετών: Ανακαλύπτοντας τον Κόσμο της Γλώσσας με Χαρά!

 

Στο εκπαιδευτήριό μας θα βρείτε ειδικά τμήματα Αγγλικών για παιδιά μικρής ηλικίας, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας στερεής γλωσσικής βάσης και την προώθηση της ευχάριστης μάθησης από μικρή ηλικία. Οι πρώτες στάσεις στον κόσμο της γλώσσας είναι ζωτικής σημασίας, και τα τμήματα αγγλικών μας διαμορφώνονται με γνώμονα την παιδαγωγική και ευαισθησία προς τις ανάγκες των παιδιών σε αυτήν την σημαντική φάση της ζωής τους.

 

                Σημασία Παρακολούθησης Αγγλικών σε Μικρή Ηλικία:

 • Ευέλικτη Γλωσσική Ανάπτυξη: Τα παιδιά σε μικρή ηλικία έχουν μεγάλη φυσική ικανότητα να μάθουν νέες γλώσσες. Η παρακολούθηση αγγλικών από μικρή ηλικία τους βοηθά να αναπτύξουν ευέλικτες γλωσσικές δεξιότητες που θα τους επωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή.πολυχώρος εκπαίδευσης Παπαβασιλείου

 • Ενίσχυση Κοινωνικών Δεξιοτήτων: Η μάθηση μιας νέας γλώσσας προωθεί την επικοινωνία και την κοινωνική διάδραση. Τα παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά από μικρή ηλικία έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με παιδιά από διαφορετικές κουλτούρες και να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στην επικοινωνία τους.
 • Εκκίνηση Διαδικασίας Μάθησης: Η προαγωγή της μάθησης από μικρή ηλικία διδάσκει τα παιδιά να αναζητούν τη γνώση και την περιέργεια. Αυτή η θετική στάση μπορεί να τους συντροφεύσει σε όλη την εκπαιδευτική τους πορεία.
 • Δημιουργία Βάσης για Μελλοντική Επιτυχία: Η γνώση αγγλικής γλώσσας είναι αναγκαία στη σύγχρονη κοινωνία και την παγκόσμια αγορά εργασίας. Η έναρξη της μάθησης αγγλικών σε νεαρή ηλικία προετοιμάζει τα παιδιά για μελλοντική επιτυχία και ευκαιρίες.

 

Εμπιστευθείτε μας για να παράσχουμε στο παιδί σας μια ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική και αποτελεσματική εκπαιδευτική εμπειρία στην αγγλική γλώσσα. Η παρουσίαση της γλώσσας σε μια νεαρή ηλικία αποτελεί ένα δώρο που θα συνοδεύσει το παιδί σας για πάντα.

 

Πιστοποίηση Express!

Η αναγνωρισμένη πιστοποίηση αγγλικών σε επίπεδα Β2, Γ1 και Γ2 μπορεί να αποκτηθεί με λίγες μόνο ημέρες προετοιμασίας και αποτελεί ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για όσους επιδιώκουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους σημείωμα ή να αποκτήσουν πρόσθετους πόντους για μοριοδότηση σε προκυρήξεις δημοσίου και στην εισαγωγή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Απευθύνεται σε όσους δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους και χρειάζονται άμεσα μια πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας.

multischool περιστέρι μαθήματα φροντιστήριο ξένες γλώσσες πιστοποίηση ΑΣΕΠ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Στο εκπαιδευτήριό μας προσφέρεται η δωρεάν αξιολόγηση του επιπέδου των νέων μαθητών για ένταξή τους στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

 

Η αξιολόγηση διεξάγεται από έμπειρους εκπαιδευτικούς μας και προσφέρεται εντελώς δωρεάν, με σκοπό τη στοχευμένη τοποθέτηση του μαθητή στο κατάλληλο επίπεδο.

Οι εκπαιδευτικοί μας εξετάζουν το εκπαιδευτικό ιστορικό του μαθητή και πραγματοποιούν μια λεπτομερή αξιολόγηση των ικανοτήτων του  σε σχέση με τις 4 δεξιότητες χρήσης της γλώσσας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλααίσιο αναφοράς γλωσσομάθειας (Ακουστική και Γραπτή Κατανόηση, Παραγωγή Προφορικού και Γραπτού λόγου).

πολυχώρος εκπαίδευσης Παπαβασιλείου

Προσωπική Συνάντηση: Οι μαθητές, οι γονείς και ο διευθυντής σπουδών ορίζουν προσωπική συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητούνται οι αποτελέσματα της αξιολόγησης, αναλύονται οι εκπαιδευτικοί στόχοι του μαθητή και προτείνονται τα κατάλληλα μαθήματα και τμήματα.

Ένταξη σε Τμήματα: Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, ο μαθητής κατατάσσεται στο κατάλληλο τμήμα για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις δυνατότητές του.

 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον για κάθε μαθητή και να τον βοηθήσουμε να αναπτύξει το μέγιστο δυνατό δυναμικό του. Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από αυτήν τη δωρεάν αξιολόγηση και να ενταχθείτε στα τμήματά μας, μην διστάσετε  να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής σας πορείας και να διαμορφώσουμε μαζί ένα δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον!

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα