Ο διευθυντής και ιδρυτής του Πολυχώρου Εκπαίδευσης Παπαβασιλείου είναι ένας έμπειρος εκπαιδευτικός με πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας. Έχει σπουδάσει γερμανική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) στον τομέα της διδακτικής ξένων γλωσσών. Είναι κάτοχος άδειας διδασκαλίας σε δύο ξένες γλώσσες και ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

 

Επιπλέον, είναι αφοσιωμένος στη συνεχή επαγγελματική του ανάπτυξη και συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει συνολικά 18 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία και έχει εργαστεί σε διάφορα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, αποκτώντας πλούσια εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για τις πιο δημοφιλείς εξετάσεις γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.

 

Έχει ολοκληρώσει εκπαίδευση καθηγητών ξένων γλωσσών και έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με την παρουσίαση και διδασκαλία, δημιουργικό λεξιλόγιο, αποδοτική αλληλεπίδραση στην τάξη, χειρισμός και αντιμετώπιση σχολικού εκφοβισμού, διαδικασία χτισίματος σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές, χειρισμός καταστάσεων κρίσεων και κινδύνων, πρώτες βοήθειες και προστασία ανθρώπων σε καταστάσεις φυσικών καταστροφών.

 

Άνθρωπος ενθουσιώδης και παθιασμένος με την εκπαίδευση, δείχνει συνεχώς δέσμευση για την προσφορά της υψηλότερης ποιότητας εκπαιδευτικής εμπειρίας σε όλους τους μαθητές του φροντιστηρίου. Έχει έναν ισχυρό προσανατολισμό προς την προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας και την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές.

 

Με αποφασιστικότητα, επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση του περιβάλλοντος μάθησης και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι ο κάθε μαθητής θα έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και την απαιτούμενη υποστήριξη για να επιτύχει στην εκπαίδευσή του.

 

Με το όραμά του αποσκοπεί στο να καταστήσει το φροντιστήριο μας το πρωτοπόρο και το πιο καινοτόμο εκπαιδευτήριο στην περιοχή. Στοχεύει να παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που θα υπερβαίνει τις προσδοκίες των μαθητών και των γονέων τους. Το όραμά του περιλαμβάνει την προώθηση της διαρκούς ανάπτυξης των μαθητών μας, την ενθάρρυνση της κριτικής σκέψης, της δημιουργικότητας και της αυτοπεποίθησης.

 

 

Έχει αποδείξει την αληθινή προσήλωσή του στην εκπαίδευση, καθώς έχει διδάξει και υποστηρίξει μεταξύ άλλων πρόσφυγες. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση δεν έχει σύνορα και επιδιώκει να προσφέρει ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης σε όλους, ανεξαρτήτως καταγωγής και προέλευσης.

 

Μέσα από την προσωπική του αφοσίωση, υπηρετεί τις προσωπικές του αρχές για ουσιαστική προσφορά στον άνθρωπο και την εκπαίδευση. Αποτελεί παράδειγμα ακεραιότητας, αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης, διασφαλίζοντας ότι το εκπαιδευτήριό μας παρέχει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης για όλους τους μαθητές μας.

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα