Πιστοποιήσεις για όλους

Συνεργαζόμαστε με τον οργανισμό Global Cert για την παροχή πιστοποιητικών αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ από μικρή ηλικία.

μαθήματα πληροφορική ECDL multischool περιστέρι ΑΣΕΠ

Αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς παρέχει στους μαθητές μας την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποίηση για τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους.

μαθήματα πληροφορική ECDL multischool περιστέρι ΑΣΕΠ

Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικά από μικρή ηλικία, παράλληλα με τις σπουδές τους, με την επιφύλαξη προσαρμογής του περιεχομένου των μαθημάτων στις ηλικίες και τις ανάγκες των μαθητών. Αυτό προάγει την ένταξή τους στον χώρο της εργασίας από πολύ νωρίς, προσφέροντάς τους μια ανταγωνιστική προσέγγιση για μελλοντική καριέρα.

μαθήματα πληροφορική ECDL multischool περιστέρι ΑΣΕΠ

Επιπλέον, παρέχουμε μαθήματα για ενήλικους που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσω της συνεργασίας μας με τον Global Cert, προσφέρουμε εξειδικευμένα και συμπυκνωμένα μαθήματα που επιτρέπουν στους ενήλικες να αποκτήσουν πιστοποιητικά σε μόλις 10 μέρες. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε ενήλικους με περιορισμένο χρόνο να επενδύσουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και να εξασφαλίσουν νέες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα.

Στον πολυχώρο εκπαίδευσης Παπαβασιλείου δίνουμε έμφαση στη συνεχή εξέλιξη και προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για την εκπαίδευση και την πιστοποίηση των μαθητών και των ενηλίκων μας σε μια ποικιλία τομέων. Η συνεργασία μας με τον Global Cert είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και να ενισχύουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις των μαθητών μας για μια επιτυχημένη και ικανοποιητική καριέρα.

μαθήματα πληροφορική ECDL multischool περιστέρι ΑΣΕΠ

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα