Στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης Παπαβασιλείου θα βρείτε ποικιλία πληροφοριών και ευκαιριών για μαθητές που αναζητούν την ακαδημαϊκή αρτιότητα και επαγγελματική ανάπτυξη.

 

Μια από τους πιο χρήσιμες δυνατότητες που παρέχουμε, είναι η υπηρεσία του συμβούλου επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι ειδικοί μας συμβούλοι αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τους μαθητές μέσα από το πολυποίκιλο τοπίο των επαγγελματικών επιλογών. Με βάση τα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες και την προσωπικότητα κάθε μαθητή, οι συμβούλοι μας παρέχουν προσαρμοσμένες συμβουλές που βοηθούν τους μαθητές να διαμορφώσουν μια σαφή εικόνα για το μέλλον τους. Οι συμβούλοι μας δεν απλώς προσφέρουν πληροφορίες για διάφορους κλάδους και επαγγέλματα, αλλά εργάζονται στενά με τους μαθητές για να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους, τις δυνατότητές τους και τις προσωπικές τους ανησυχίες.

 

Μέσα από συνεδρίες συνεννόησης, τεστ προσωπικότητας και εκτενείς συζητήσεις, οι μαθητές αναπτύσσουν μια σαφή εικόνα για το πώς επιθυμούν να δουν τον εαυτό τους στο μέλλον και ποιες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές διαδρομές θα τους βοηθήσουν να φτάσουν εκεί. Με την υποστήριξη των συμβούλων μας, οι μαθητές ανακαλύπτουν τον δρόμο που ταιριάζει καλύτερα στα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους.

 

Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους μαθητές με την αυτοπεποίθηση και την πληροφόρηση που χρειάζονται για να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με την εκπαίδευση και την καριέρα τους.

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα