Στο Φοιτητικό Φροντιστήριο του Πολυχώρου μας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για φοιτητές που αναζητούν υποστήριξη και βελτίωση των ακαδημαϊκών τους δεξιοτήτων. 

 

Εδώ θα βρείτε:

 

  • Ατομική ή Ομαδική Υποστήριξη: Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι καθηγητές μας προσφέρουν ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις δυσκολίες κάθε φοιτητή. Ανεξάρτητα από το αν ο φοιτητής χρειάζεται βοήθεια σε ένα μάθημα, ένα ειδικό θέμα ή γενική υποστήριξη, είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε να αντιμετωπίσει τις ακαδημαϊκές του προκλήσεις.

 

  • Προετοιμασία για Εξετάσεις: Προσφέρουμε προγράμματα προετοιμασίας για πανεπιστημιακές εξετάσεις, διπλώματα, μεταπτυχιακές σπουδές και άλλα επίπεδα εξετάσεων. Στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους φοιτητές να προετοιμαστούν αποτελεσματικά και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους.

 

  • Επιλογή Σπουδών και Σταδιοδρομίας: Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας βοηθούν τους φοιτητές να προσδιορίσουν τις επαγγελματικές τους στόχους και να επιλέξουν τις κατάλληλες σπουδές και καριέρα για το μέλλον τους.

 

  • Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Μελέτης: Διαμορφώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης για κάθε φοιτητή, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητές του, το πρόγραμμα σπουδών του και τις ατομικές του ανάγκες.

 

  • Εξάσκηση σε Δοκιμασίες και Εργασίες: Οι φοιτητές μπορούν να εξασκηθούν σε δοκιμασίες, εργασίες και προβλήματα που σχετίζονται με τα μαθήματά τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη, ενθάρρυνση και επαγγελματική καθοδήγηση που θα επιτρέψει στους φοιτητές να αναπτύξουν το δυναμικό τους, να πετύχουν τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς στόχους τους και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο πανεπιστήμιο.

 

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα