Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε υπεύθυνα διαδικτυακά μαθήματα σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, καλύπτοντας τις ανάγκες ανθρώπων που ζουν σε διαφορετικές περιοχές και δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν φυσικά μαθήματα στον πολυχώρο μας στην Αθήνα. Η διαδικτυακή μαθητεία έχει αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της πορείας μας εδώ και χρόνια, με επιτυχία και αναγνώριση. Μαθητές μας από διάφορα μέρη της Ελλάδας και εκτός Ελλάδος, όπως Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία, απολαμβάνουν την παιδαγωγική ποιότητα που τους οδηγεί στην επιτυχία!

 

Κάθε ενδιαφερόμενος από όποια περιοχή της Ελλάδας και της Ευρώπης μπορεί να εγγραφεί στα διαδικτυακά μαθήματά μας και να απολαύσει την ίδια υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρουμε και στους μαθητές που παρακολουθούν φυσικά μαθήματα στον πολυχώρο μας. Το διαδικτυακό περιβάλλον παρέχει την ευελιξία και την άνεση της μάθησης από απόσταση, επιτρέποντας στους μαθητές να οργανώσουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους.

 

 

Στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης Παπαβασιλείου, η online εκπαίδευση είναι μια πρωτοποριακή και αποτελεσματική προσέγγιση για την εκπαίδευση των μαθητών μας. Παρέχουμε μια πλούσια και ποικιλόμορφη εκπαιδευτική εμπειρία, που ενισχύει τις δεξιότητες και τη γνώση των μαθητών και των ενηλίκων μας.

 

Αναζητείτε ευελιξία, εξειδίκευση και υψηλή ποιότητα στην εκπαίδευση; Τότε η online εκπαίδευση στον πολυχώρο μας είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!

Παρέχουμε εξατομικευμένη εκπαίδευση σε κάθε μαθητή, αναγνωρίζοντας τις ατομικές του ανάγκες και στόχους. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τα μαθήματα και το ρυθμό που τους ταιριάζει και να λάβουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μαθημάτων σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των γλωσσών, της πληροφορικής, των μαθηματικών, των επιστημών, των τεχνών και πολλών άλλων. Οι μαθητές έχουν την ευελιξία να επιλέξουν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε πολλούς τομείς.

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές που παρέχουν αξιόπιστη και εξειδικευμένη υποστήριξη. Οι μαθητές μας μπορούν να υποβάλλουν τις απορίες τους και να λάβουν προσαρμοσμένη ανταπόκριση για να προχωρήσουν στην εκπαίδευσή τους.

Γίνε κοινωνικός

Τηλέφωνο:

+30 215 54 55 855

 

E-mail:

multischool.info@gmail.com

Διεύθυνση:

Θήρας 5 και Μωρογιάννη

121 33 

Περιστέρι

Ελλάδα